O nama

„E-kuća“ je 2005 godine u Srbiju i jugo-istočnu Evropu donela jedan od najsavremenijih suvih sistema izgradnje u Svetu „fertighaus“,  zahvaljujući čemu imamo priliku da tržištu ponudimo montažne, gotove kuće poslednje generacije.

Kuće proizvodimo po tehnologiji Nemačkih proizvođača kuće Lehner haus po sistemu drvenih tabli tj. celih zidnih platana u elementima  „Holztafelbauweise“ po DIN-u 1052 u najnovijoj verziji. Isporučujemo potpuno prefabrikovane elemente dužine do 13 m, spoljne i unutrašnje zidove sa fabrički ugrađenom stolarijom, crevima za ugradnju instalacija, postavljenim fasadama, gotovim unutrašnjim zidnim oblogama, kao i cele međuspratne i krovne konstrukcije sa fabrički ugrađenim svim slojevima.

E-kuća  zadovoljava najviše trenutno aktuelne evropske norme, u ponudi već imamo proizvode koji će biti norma u zemljama EU od 2020 godine. Sve sirovine koje upotrebljavamo u proizvodnji uvozimo iz Austrije i Nemačke, atestirane prema standardima EU od strane vodećih instituta zemalja porekla. Zahvaljujući poreklu sirovina iz EU E-kuće u izvozu prati EUR 1 dokument kao dokaz da je roba evropskog porekla iako je proizvedena u Srbiji. Poslovanje E-kuće je pretežno usmereno ka izvozu u zemlje Evrope, na način isporuke individualno projektovanih objekata do maksimalno četri etaže. Pored toga proizvodimo i duple kuće, kuće u nizu, obdaništa i škole.

Moto E-kuće glasi evropska, ekološka, ENERGETSKI nisko zahtevna / PASIVNA kuća. Svaki naš objekat prati statika izrađena od strane našeg inženjerskog biroa u Nemačkoj, kao i ENERGETSKI bilans po EnEV 2014. sa energetskim pasošem, priznatim od strane nadležnih istanci u evropskim državama.

Ekonomičma,Ekološka,E-Kuća D.O.O  Čačak

Cvijićeva 65, 11000 Beograd

Tel & Fax: +381 11 2084 006

+381 11 2084 065

E-Kuća na društvenim mrežama